मैं आया गली तेरी Main Aaya Gali Teri Lyrics – Sumit Goswami

Holi Anthem Lyrics – Sumit Goswami

Song – Holi Anthem
Singer – Sumit Goswami
Lyrics – Sumit Goswami
Lable – Sumit Goswami Official




Holi Anthem Lyrics Hindi – Sumit Goswami

मैं आया गली तेरी 
थोड़ी सी चढ़ी पड़ी 
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी

मैं आया गली तेरी 
थोड़ी सी चढ़ी पड़ी 
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी

आज तनै कती रंग द्यूंगा 
तेरे सपने पूरे कर द्यूंगा

आज तनै कती रंग द्यूंगा 
तेरे सपने पूरे कर द्यूंगा 
कोई रोक सकै ना होली है 
तनै रंग म इतना रंग द्यूंगा

मैं आया गली तेरी 
थोड़ी सी चढ़ी पड़ी 
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी


ले आग्या गली तेरी म 
तू क्यूँ शर्मा री है 
होया मेरे नशा भांग का 
मेरा सर भारी है 
मम्मी तेरी टोक नि सकती 
गली सरकारी है 
निशाना लगैगा सीधा 
धोरै मेरै पिचकारी है 
तू क्यूँ शर्मा री है 
आजा तेरे रंग लगा दूँ मैं होले होले 
छोरा सूं मैं घणा सरीफ 
मेरी गेला आकै बोल बम बम भोले

यारा गैल बणाणी होली 
सारा गैल बणाणी होली 
हाथ म यारी के रंग भर कै 
चालै खास यारा की टोली

गोली मत दे नीचै आ 
हरियाणे तै मैं रंग ल्याया 
तेरा यार दतौली आला सै 
तू छोड़ दे सारी मोह आया

मैं आया गली तेरी 
थोड़ी सी चढ़ी पड़ी 
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी

मैं आया गली तेरी 
थोड़ी सी चढ़ी पड़ी 
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी

खतरी की बीट रै

मैं आया गली तेरी 
(थोड़ी सी चढ़ी पड़ी)
तेरे खातर रंग ल्याया 
देखै क्यूँ खड़ी खड़ी


Holi Anthem Lyrics – Sumit Goswami


Main Aaya Gali Teri Lyrics 


Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi 
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi

Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi 
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi

Aaj tanne kati rang dyunga
Tere sapne poore kar dyunga

Aaj tanne kati rang dyunga
Tere sapne poore kar dyunga
Koi rok sake naa holi hai 
Tanai rang me itna rang dyunga

Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi 
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi


Le aagya gali teri me
Tu kyu sharma ri hai
Hoya mere nasha bhaang ka 
Mera sar bhaari hai 
Mummy teri tok ni sakti 
Gali sarkaari hai 
Nishana lagega sidha 
Dhore mere pichkari hai
Aaja tere rang laga du main hole hole 
Chhora su main ghana sareef
Meri gel aake bol Bum Bum Bhole

Yara gail banani holi
Sara gail banani holi
Hath me yaari ke rang bharke
Chale khaas yara ki toli

Goli mat de niche aa 
Haryane te main rang lyaya
Tera yaar datauli aala se
Tu chhod de sari moh maya

Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi 
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi

Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi 
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi

Khatri ki beat re

Main aaya gali teri 
Thodi si chadhi padi
Teri khatar rang lyaya
Dekhe kyun khadi khadi